DET BEHØVER DU
1 kanin (eller 200 g. linser, hvis du laver den vegetarisk)
4 gulerødder
1 squash
1 aubergine
1 dåse tomat
2 løg
olivenolie
200 g. svesker
2-3 spsk. sukker
1/2 spsk kanel
1 kanelstang
1/2 salt syltet citron
1 bundt koriander
gule rosiner
valnødder
Krydderiblanding
2/3 spsk stødt ingefær
2/3 spsk sort peber
2/3 spsk paprika
2/3 spsk salt
1 spsk gurkemeje
1/3 spsk kanel
SÅDAN SKAL DU GØRE
Start med at koge svesker med vand, kanel og sukker ca. 1 time
Skær grøntsager i store stave og løg i tynde både. Tænd ovnen på 250 grader og sæt taginen i ovnen
Steg kødet hårdt af
Kom en god sjat olivenolie i taginen og kom kødet i bunden (eller linser, hvis du laver en vegetarversionen)
Drys med krydderiblandingen og løg
Lav en pyramide af grøntsagerne ovenpå kødet
Bag den i ovnen – kig hvert 20. minut for at tjekke væskemængden, den må ikke blive for tør. Den skal samlet set have 1,5 time i ovnen
Efter 30 minutter tilsættes citron, de kogte svesker, koriander og tomat.
Efter ca. 1,5 times stegetid tages taginen ud af ovnen
Top med nødder og rosiner og servér