DET BEHØVER DU
Til 4 personer
4 rødbeder, skrællet og skåret i grove stave
4 gulerødder, skællet og skåret i grove stave
4 store kartofler, skrællet og skåret i grove stave
Blandes på bageplade m/bagepapir eller i et ovnfast fad med:
3 spsk. olivenolie
2 fed hakket hvidløg
2 tsk. tørret timian eller 6 stilke frisk timian
SÅDAN SKAL DU GØRE
Bages ved 225 grader i ca. 30 minutter – til de er flot gyldne og møre.
Inden servering drysses med salt og peber og evt. frisk krydderurt, bredbladet persille/rucola.
Afstem portionen til dig og din familie – jo flere grønsager, jo mindre kød spises.
Serveres sammen med godt hjemmebagt brød og
ca. 125 g kød/fisk per person.
Portionsstørrelse: 300 g grønsager, 125 g kød og 125 g groft brød.