DET BEHØVER DU
Servér agurkesalaten til grillet marineret laks eller kyllingebryst. Marinér laks eller kylling i 2 spsk. sojasauce og 2 spsk. sherry smagt til med lidt sukker. Lad fisk/kylling trække en halv time før det duppes tørt og grilles i ovnen.
1dl eddike (gerne riseddike)
4 spsk. rørsukker
Limemarinade:
Saft af 1 limefrugt
2 spsk. sojasauce
1 spsk. olie
1/4 fintsnittet chili
1 spsk. rørsukker
1 fed hakket hvidløg
1 tsk. salt
2 agurker i tynde skiver
2 bdt. radiser i tynde skiver
1 bdt. fintsnittet forårsløg
8 fintsnittede mynteblade
SÅDAN SKAL DU GØRE
Rør eddike, sukker og salt sammen og læg agurkeskiverne heri. Lad dem trække i en time. Dræn agurkerne og bland dem med radiser, forårsløg og mynte. Rør alle ingredienser til limemarinaden sammen. Servér med grillet laks eller kylling og en skål løse ris.
Grønsager pr. person: ca. 175 g