Bagte kartofler, løg og rødbeder

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

SÅDAN SKAL DU GØRE

Grønsagerne pakkes enkeltvis i flere lag folie og lægges i gløderne. Prøv også at dække dem med gløder, så de bliver nogenlunde ensartet tilberedt. Alternativt skal de vendes flere gange undervejs.
Rødbeder og kartofler skal have længst tid. Der kan ikke gives nogen præsis tidsangivelse. Stik i dem for at mærke om de er møre. Løgene skal have kortest tid, rødbederne længst (op mod 1 time, måske mere).

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk