Lynstegte grønsager

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

2 spsk olie
3 fed finthakket hvidløg
1 finthakket rød chilli
1 lille fintsnittet kål fx spids-, hvid- eller savoykål
1 bdt. fintsnittet forårsløg
1/2 kg blandede fintsnittede wokgrønsager, fx spinat, asparges og sukkerærter
Revet skal og saft af 1 limefrugt
4 spsk Østerssauce
Frisk koriander

SÅDAN SKAL DU GØRE

Varm olien i en wok eller en stor stegegryde. Tilsæt hvidløg, chili og kål og vend det 1 min. inden de øvrige grønsager tilsættes. Steg grønsagerne 2-3 min. mere under omrøring. Bland limeskal og -saft samt Østerssauce i. Drys med hakket koriander eller persille.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk