Rabarbersuppe og -sorbet

KILDE: Lars Sonne-Hansen - Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

Til 4 personer:

1/2 kg rabarber
1/2 l vand
250 g sukker
1/2 stang vanille flækket og korn skrabet ud

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rabarber, vand, sukker og vanillestænger og korn koges til rabarberne er møre .
Saften sigtes igennem en fin sigte og afkøles.
Saften deles i 2 portioner: den ene sættes på køl til serveringen som rabarbersuppe.

Sorbet:
Den anden halvdel af rabarbersaften fryses i en ismaskine til sorbet.
Sorbeten hærdes i fryseren i ca. 3 timer.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk