Suhrs ovnbagte rodfrugt fritter med frø

DET BEHØVER DU

4 personer

500 g kartofler – gerne bagekartofler
250 g pastinak
250 g rødbeder
2 rødløg
2 fed hvidløg
3 spsk olie
½-1 spsk groft salt
2 spsk frø: sesamfrø, blå birkes eller nigellafrø

SÅDAN SKAL DU GØRE

Skrub kartoflerne grundigt – hvis skrællen er meget grov, skrælles kartoflerne, og skær dem i lange stave 1cm x 1cm x kartoflens længde.
Skræl pastinakker og rødbeder og skær dem i lange stave – som kartoflerne.
Pil rødløgene og skær dem i både.
Pil hvidløg og hak dem fint.
Bland alle ingredienser og læg dem på en bageplade med bagepapir, så de – så vidt muligt – ikke rører ved hinanden..
Rodfrugt-fritterne bages i ovnen ved 200°C i ca. 1 time. Vend rodfrugt-fritterne et par gange under bagningen.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk