DET BEHØVER DU
4 personer
500 g kartofler – gerne bagekartofler
250 g pastinak
250 g rødbeder
2 rødløg
2 fed hvidløg
3 spsk olie
½-1 spsk groft salt
2 spsk frø: sesamfrø, blå birkes eller nigellafrø
SÅDAN SKAL DU GØRE
Skrub kartoflerne grundigt – hvis skrællen er meget grov, skrælles kartoflerne, og skær dem i lange stave 1cm x 1cm x kartoflens længde.
Skræl pastinakker og rødbeder og skær dem i lange stave – som kartoflerne.
Pil rødløgene og skær dem i både.
Pil hvidløg og hak dem fint.
Bland alle ingredienser og læg dem på en bageplade med bagepapir, så de – så vidt muligt – ikke rører ved hinanden..
Rodfrugt-fritterne bages i ovnen ved 200°C i ca. 1 time. Vend rodfrugt-fritterne et par gange under bagningen.