DET BEHØVER DU
Blandede karakterfulde salatblade i grove stykker
(fx romaine- , hjerte-, radicchio-, rucola-, frisee-, krøl-, feld-)
slanke gulerødder i skiver
ribs nippet
klippet purløg
nippet dild
ristede pinjekerner
Flager af parmesanost
spiselige blomster
(fx fra krydderurter, hjulkrone, tallerkensmækker, morgenfrue, kornblomst)
Dressing til 4 personer:
2 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
1 tsk dijonsennep
1 fed hakket hvidløg
evt. 1 tsk honning
lidt salt og sort peber
SÅDAN SKAL DU GØRE
Gør salater, gulerødder, ribs og krydderurter klar til salaten og vend dem sammen uden dressing.
Rør dressingen sammen og smag den til.
Kort før servering blandes salaten med dressing og anrettes på et stort fad.
Herover skæres flager af parmesanost og der drysses med kronblade af de spiselige blomster.