Aubergine-wrap

KILDE: Lars Sonne-Hansen, Suhrs Husholdningsskole

DET BEHØVER DU

God til den lille sult – Til den lidt større kan auberginewrap suppleres med lidt kold kylling og spises med en grøn salat.

3 auberginer i 1 cm tykke såler
2½ spsk olivenolie
2 ds. hakkede flåede tomater
50 g revet parmesanost
2-3 fed hvidløg
20 friske basilikumblade
4 store tynde pitabrød, eller fx hvedetortillas

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tænd grillen – i haven eller den i ovnen. Pensl auberginesålerne på begge sider med olie og læg dem på en rist. Grill dem til de er gyldne på begge sider. Drys med salt og peber. Dræn tomaterne i en sigte og smag til med hvidløg og basilikumblade. Læg aubergineskiver og tomatsauce lagvis i et ildfast fad, slut af med et tyndt lag revet parmesanost. Sæt fadet i en 200° varm ovn i 20 min.
Varm pitabrød eller hvedetortillas efter anvisning på pakken. Placer auberginesålerne midt på brødet fold den nederst del op omkring fyldet og rul brødet sammen. Spis dem helst, mens fyldet er varmt.

Tips
De store pitabrød fås hos mange indvandrergrønthandlere, mens hvedetortillas fås i velassorterede supermarkeder.
Grønsager per person: ca. 300 g

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk