DET BEHØVER DU
150 g usaltede cashewnødder
¼ hvidlålshoved/spidskål (ca. 500 g)
2 røde grape
2 forårsløg
Dressing:
1 spsk tamarindmasse
6 spsk kogende vand
5 spsk rapspolie
1-2 spsk riseddike
1 tsk middelstærk karry
½-1 tsk tørret chilliflager
Sukker og salt
Pynt:
Korianderblade eller hakket persille
SÅDAN SKAL DU GØRE
Rist cashewnødderne let på en tør pande og hak dem groft
Snit hvidkålen i meget fine strimler.
Skræl grapen og del den i filetter uden skal.
Snit forårsløgene fint med det grønne.
Kom tamarindmassen i en lille skål og hæld kogende vand over.
Lad blandingen trække 10-15 min. rør i den nu og da og si den gennem en sigte.
Anret grønsagerne på et fad.
Lad en dressing af olie, eddike, 2 spsk tamarindsaft, karry og chili. Smag til med sukker og salt. Hæld dressingen over og drys de hakkede cashewnødder over. Pynt med koriander eller persilleblade.