Bulgur

KILDE: Suhr Mad

DET BEHØVER DU

4 PERSONER
TILBEREDNINGSTID: CA. 20 MIN.
ARBEJDSTID: CA. 5 MIN.

6 dl vand
1/2 tsk groft salt
4 dl bulgur (300 g)

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bring vandet i kog. Tilsæt salt og bulgur. Fjern gryden fra
varmen og lad bulguren stå i 15 min. eller til alt vand er
opsuget. Omrør og smag til med salt.

ANVENDELSE Ligesom kogte løse ris og til fx »Bulgursalat«
(s. 389).

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk