DET BEHØVER DU
Callaloo er en populær caribisk ret, som laves af nogle særlige bladgrøntsager. Den laves i mange variationer og spises både til kød, fisk og skaldyr.
1 skål callalooblade (eller spinat)
10 okra
1 løg
3 fed hvidløg
25 g smør
2 dl hønsebouillon
2 dl kokosmælk
salt og peber
lidt red hot chilisauce
3 kviste purløg
SÅDAN SKAL DU GØRE
Pluk stilkene fra callaloobladene. Snit okraene i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint. Smelt smørret i en stor gryde, kom løg, hvidløg og okra i og sauter det i nogle sekunder. Hæld nu hønsebouillon på sammen med kokosmælk og bring det i kog. Tilsæt callaloobladene og kog, indtil kernerne fra okraene bliver en anelse lyserøde i farven. Tag gryden af varmen og krydr med salt, peber og chilisauce. Kom det hele i en blender og blend i 3-4 sekunder, ikke mere. Pynt med purløg.
Servering
Server callaloo som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.