Cappallaci

KILDE: Ferraras kokkeskole

DET BEHØVER DU

Ca til 80.stk
1½ kg Butternut squash

salt, muskatnød
200 g parmesanost (Parmigiano Regiano – naturligvis)
200 g smør
50 g salvieblade

Pasta af:
500 g hvedemel (tipo 00)
5 æg

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bag græskaret ved 200 grader i 1 time. Skrab indmaden ud og purer den. Smag den til med salt, revet muskatnød og parmesanost. Sæt til side. 
Lav pastadejen. Den skal æltes meget grundigt, evt i en foodprocessor, eller ved at blive kørt gentagne gange gennem pastamaskinen. 
Del dejen i mindst 8 klumper og rul den ud til den er glat. Skær dejen i kvadrater på 6×6 cm. Læg en teskefuld fyld på hver kvadrat og fold det til trekant og klem kanten sammen om fyldet. Klem trekantens to spidser og sno den om en finger og saml den som til Tortelini. 

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk