Glaze af chokolade

KILDE: Jon Edlund

DET BEHØVER DU

150g sukker

100g glucosesirup

90g vand

110g kondenseret mælk

160g chokolade (mørk, mælk eller hvid med farve)

5 blade husblas

SÅDAN SKAL DU GØRE

Læg husblas i kold vand i ca. 10 min.

Opvarm vand, sukker, glucosesirup og kondenseret mælk sammen i en gryde, til lige under kogepunktet.

Hæld blandingen over din chokolade i en høj beholder, og læg husblassen i.

Brug en stavblender og bland det hele godt sammen.

Dæk overfladen med husholdningsfilm og stil til side.

Glazen skal være ca. 36-38 grader før du glazer.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk