Groft sodabrød

KILDE: Suhr Mad

DET BEHØVER DU

1 STK.
TILBEREDNINGSTID: CA. 1 TIME
ARBEJDSTID: CA. 20 MIN.

225 g bulgur (3 dl)
175 g grahamsmel (3 dl)
250 g hvedemel (4 dl)
1 1/4 tsk groft salt
1 1/4 tsk tvekulsurt natron
3 dl kærnemælk

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tænd ovnen på 200°C. Bland de tørre ingredienser. Tilsæt
kærnemælk og ælt hurtigt dejen sammen på et bord
drysset med mel. Form et rundt brød med en diameter på
ca. 20 cm og en tykkelse på ca. 2 cm. Læg det på bageplade
med bagepapir. Skær et 1 cm dybt kryds i midten. Bag
brødet nederst i ovn ca. 40 minutter. Afkøl på rist.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk