Hjemmelavet knækbrød

KILDE: Søren Buhl Steiniche

DET BEHØVER DU

1 dl. Havregryn
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Græskarkerner
1 dl. Hørfrø
1 dl. Mel
2 dl. Vand
1 dl. Olie
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. fint salt

SÅDAN SKAL DU GØRE

Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i to portioner. Rør hver portion ud mellem to stykker
bagepapir. Fjern det øverste stykke og skær dejen i firkanter. Bag midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. til det er gyldent.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk