Krystalliseret hvid chokolade

KILDE: Jon Edlund

DET BEHØVER DU

100g vand

100g sukker

100g chokolade (mælke, mørk eller hvid – alle slags kan bruges. Hvis du bruger hvid, kan den også indfarves med pastafarve)

SÅDAN SKAL DU GØRE

Opvarm sukker og vand i en lille gryde, til det bliver 135 grader varmt

Hak chokoladen groft. Hav piskeriset klart!

Lige så snart siruppen rammer 135 grader, hælder du chokoladen direkte i gryden. Gryden fjernes fra blusset, og der piskes med en el-pisker.

Se chokoladen krystallisere og blive til “chokoladejord” på blot 2 sekunder!

Afkøl det på et stykke bagepapir.

Opbevares i lufttæt beholder i flere måneder.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk