Mikkel Maarbjergs honning mousse

KILDE: Mikkel Maarbjerg

DET BEHØVER DU

75 g sukker
2 1/2 blade husblas
1 dl flydende honning

1/2 l flødeskum
2 spsk. citronsaft


SÅDAN SKAL DU GØRE

Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftigt. Husblas
udblødes i koldt vand. Citronsaften og en skefuld honning lunes i en gryde og
husblas smeltes heri.
Tag gryden fra varmen og rør resten af honningen i. Lad det køle af i
fem minutter på køkkenbordet. Honning vendes forsigtigt sammen med
æggeskummet, til sidst vendes den piskede fløde i.
Moussen hældes i en stor skål, ovenpå en kage, eller i små portionsglas. Stilles
herefter på køl i 2-3 timer.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk