Müsli med honning og kanel

DET BEHØVER DU

40 gram sukker

80 gram honning

300 gram grove havreflager

30 gram mandler

30 gram græskarkerner

1 knivspids kanel

30 gram rosiner

 

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

Varm sukker og honning i en gryde under omrøring til det er smeltet sammen. Rør havreflager, mandler, græskarkerner og kanel i.

Tænd ovnen på 150 grader.

Fordel müsli-massen på en bradepande med bagepapir. Det er vigtigt at røre i müslien 2-3 gange imens den bages! Bag müslien i cirka 1-1,5 time, indtil den er gylden.

Bland rosiner i, når müslien er afkølet. Opbevar i en lufttæt beholder i op til 3 mdr.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk