Mysligrød

KILDE: Suhr Mad

DET BEHØVER DU

4 PERSONER
TILBEREDNINGSTID: CA. 12 TIMER
ARBEJDSTID: CA. 15 MIN.

1 dl knækkede hvedekerner (55 g)
1 dl rugkerner (55 g)
1 dl grødris (risgryn) (90 g)
11 l vand
100 g tørret frugt fx æble, abrikos eller rosiner
1 dl hasselnøddeflager (50 g)
3 spsk sesamfrø (20 g)
2 spsk kokosmel (10 g)
ca. 1 tsk groft salt

SÅDAN SKAL DU GØRE

Bland kerner og ris med vand i en gryde. Sæt det køligt mindst 12 timer. Skær evt. den tørrede frugt i mindre stykker. Kog det med resten af ingredienserne 45-60 min. under låg. Rør jævnligt over hele bunden. Smag til med salt.

TILBEHØR Fx mælk, saft, smørklat og/eller sukker.

GROVGRØD Kog grøden uden tørret frugt, nødder, sesamfrø
og kokos.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk