Nøddekurve

DET BEHØVER DU

50 g Hasselnøddekerner

50 g sukker

50 g smør

50 g sirup

1 tsk stødt ingefær

25 g hvedemel

SÅDAN SKAL DU GØRE

Tænd ovnen på 200 grader. Klargør bageplade med bagepapir.

Hak nødderne ret fint i foodprocessor. Tilsæt sukker, smør, sirup og ingefær. Kør det til en tyk masse. Rør melet i dejen.

Sæt dejen på bagepladen med 2 teskeer tryk dem flade med fingrene. Sæt to kager på bagepladen som prøve på størrelsen i første omgang.

kagerne flyder meget ud under bagning.

Bag kagerne 8-10 minutter. Afkøl kagerne lidt og tag en kage af papiret og hæng den over et lille glas, flaskehoved eller lign. så kagen former sig som en lille kurv.

 

Serveringstip: Kan fx fyldes med lækker cremet hvid chokolademousse.

Tip: Nøddekurvene kan laves både store og små – prøv dig frem og bag en eller to af gangen. Gem de resterende nøddekurve i en kagedåse.

Suhrs Højskole

Suhrs er Danmarks eneste fagspecialiserede Højskole indenfor mad. Vi bygger videre på vores erfaringer og traditioner fra tiden som Suhrs Husholdningsskole, og udbyder nu både lange og korte højskolekurser, laver events, teambuilding og foredrag om mad og gastronomi m.m. Læs mere her. //Suhrs.dk