DET BEHØVER DU
50 g Hasselnøddekerner
50 g sukker
50 g smør
50 g sirup
1 tsk stødt ingefær
25 g hvedemel
SÅDAN SKAL DU GØRE
Tænd ovnen på 200 grader. Klargør bageplade med bagepapir.
Hak nødderne ret fint i foodprocessor. Tilsæt sukker, smør, sirup og ingefær. Kør det til en tyk masse. Rør melet i dejen.
Sæt dejen på bagepladen med 2 teskeer tryk dem flade med fingrene. Sæt to kager på bagepladen som prøve på størrelsen i første omgang.
kagerne flyder meget ud under bagning.
Bag kagerne 8-10 minutter. Afkøl kagerne lidt og tag en kage af papiret og hæng den over et lille glas, flaskehoved eller lign. så kagen former sig som en lille kurv.
Serveringstip: Kan fx fyldes med lækker cremet hvid chokolademousse.
Tip: Nøddekurvene kan laves både store og små – prøv dig frem og bag en eller to af gangen. Gem de resterende nøddekurve i en kagedåse.