DET BEHØVER DU
CA. 1 KG
TILBEREDNINGSTID: CA. 80 MIN.
ARBEJDSTID: CA. 15 MIN.
1 dl hirseflager (ca. 40 g)
1 l havregryn (300 g)
1½ dl hvedeklid (50 g)
1½ dl sesamfrø (100 g)
2 dl kokosmel (70 g)
1 dl hasselnøddeflager (50 g)
2 dl honning (280 g)
1 dl vindruekerne- eller majsolie
2 dl vand
200 g rosiner (4 dl)
SÅDAN SKAL DU GØRE
Bland alle ingredienser, undtagen rosiner, i en bradepande.
Bag det i ovnen ved 200°C ca. 1 time. Rør ofte i blandingen,
så myslien bliver løs og uden klumper. Bag til den
er gylden. Afkøl myslien og tilsæt rosiner. Opbevares i lufttæt
beholder.
TILBEHØR Fx mælk eller et syrnet mælkeprodukt naturel.
TIP Det er bedst at tilsætte rosinerne lige før myslien skal
spises, da de ellers nemt bliver tørre.